Morötter och SEO

Publicerad

När jag kom hem från jobbet, där en ny löneperiod har startat, så sådde jag morötter i mina, i helgen iordningställda, pallkragar. Vi har fått salladsplantor av vår granne och sått morötter och jordgubbar själva. Inne frodas tomat- och paprikaplantorna.

Väl inne igen försökte jag mig på lite sökmotoroptimering… men där gick gränsen för min ringa kunskap… jag fattade ingenting. Efter ett bra tag la jag ner hela projektet och fixade lite med Tripadvisor istället. Får se om jag förstår bättre nån annan gång eller om jag får ta hjälp.

På Tripadvisor kan ni nu boka en vandring runt Örsjö vandringsled med mig som guide. Den är jättetillgänglig… massor med datum. De ville att jag skulle ha ett intro-erbjudande så passa på… 20% rabatt… Guidningen kommer vara Corona-anpassad.