Hösten är här

Sommaren har passerat och min favoritsäsong hösten är här! Min favorit, inte bara för att luften är härlig, krispig och klar och naturen skiftar i vackra färger, utan också för att vi kan krypa upp i soffan och tända ett ljus. Vi får det!!

Under sommaren har jag jobbat på i det tysta, men jag vet fortfarande inte hur det långsiktiga upplägget kommer att se ut gällande mina upplevelser och paket. Det får långsamt växa fram eftersom det förhoppningsvis blir bäst.

Jag har påbörjat en ettårig utbildning inom ekoturism. Miljöplan och resmålsanalys är påbörjade och hösten kommer innehålla många möten och planering. Jag gör detta för att kunna certifiera mitt företag som “Nature’s best”. Framtiden ligger i det hållbara och hela Glasriket ska vara en del av det!

Min nästa guidning är i Sävsjöström den 11 oktober och du kan läsa mer samt boka här. Därför ska jag med glädje plugga järnväg och brukets historia den närmsta tiden. Välkommen!