Boenden till Allsångsvandringen

Här presenterar jag boenden till allsångsvandringen i Örsjö söndagen den 13 juni 2021, framförallt till er som kommer långväga ifrån, men även om du som lokalbo vill unna dig lite hemester för en natt. Missar du allsångsvandringen så behöver du kanske boende senare i sommar eller till hösten för ditt besök i Glasriket och då hör du bara av dig till mig med dina frågor. Stanna gärna längre för att ta del av hela vårt fantastiska Glasrike. Vi har öppet året runt!


Boenden till allsångsvandring - Nybro Stora Hotellet

Nyrenoverade Nybro Stora Hotellet ligger 300 meter från Nybro Station. Krösatåget stannar i Örsjö men annars tar det ca 15 minuter med bil.


Boenden till allsångsvandring - Moshults Vandrarhem

Moshults Vandrarhem ligger mitt i författaren Vilhelm Mobergs utvandrarbygd och dit tar det ca 25 min med bil från Örsjö.


Grimsnäs Herrgård

Grimsnäs Herrgård är utsett till Sveriges bästa Bed & Breakfast och är känt från TV via Bonde söker Fru. Det ligger i Skruv och ca 30 min med bil från Örsjö.


Gäststuga Nybro

Privat gäststuga i Paradiset i Nybro med 2 enkelsängar. Till och från Örsjö tar det ca 15 minuter hit.


Ödevata Gårdshotell

Bo mellan sjöarna i Ödevata Gårdshotell och Fiskecamp som ligger ca 15 minuter från Örsjö. Här finns både rum och stugor.


Boenden till allsångsvandring -Kosta Boda Art Hotel - glasbaren

Kosta Boda Art Hotel inbjuder till lyx. Glashotellet har en prisbelönt spaavdelning och välrenommerade restauranger. Det ligger ca 25 min med bil från Örsjö.


Långasjö Vandrarhem STF

Unikt vandrarhem beläget i de gamla kyrkstallarna. Vackert beläget invid kyrkan ca 25 minuter från Örsjö.


Vidinge Gård

Hos Vidinge Gård kan du kombinera din vistelse med bl.a. fiske. De har dessutom en pub för kvällshäng. Dit tar det ca 45 minuter från Örsjö.


Upplev mer av Glasriket

Passa på att stanna längre i Glasriket och varför inte då boka mig som din guide? Det finns nämligen mängder av aktiviteter och häftiga kulturhistoriska platser som jag kan visa dig. Förutom boenden till allsångsvandringen så kan jag dels rekommendera andra utflyktsmål om du vill utforska Glasriket själv istället, och dels ge tips på de bästa glasbruken och studiohyttorna för ditt besök. Även caféer och restauranger och andra unika ställen hjälper jag till med. I Nybro har vi till exempel världens enda James Bond-muséum och på väg till Kalmar ligger Europas största dinosaurieutställning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *